rreth nesh fotoRestorant Pjateli  ndodhet në zonën e Bërzhitës mes gjelbërimit dhe natyrës dhe harmonisë. Një restorant i cili fokusohet tek rehatia dhe komoditeti i cdo kujt që zgjedhë të kaloj një fundjavë në restorantin tonë mes miqve , familjes.

Restorant Pjateli mundëson

  • Festa familjare
  • Ditëlindje
  • Dasma
  • Cdo lloj eventi tjetër me porosi të vecante
  • Realizojmë spektakle me fishekzjarre në funksion të festive të lartëpërmendura

Një vend shplodhës i rrethuar nga gjëlbërimi  dhe pemet e cila bejne ditet tuaja sa më të këndshme. Duke qënë afër cdo klienti dhe cdo individi që dëshiron të testoj shërbimet tona , ne ofrojmë gatime speciale tradicionale, gatime mesdhetare, rehati maksimale.

Një tjeter shërbim kryesor që sduhet harruar është dhe qitja me pjatelë që kushdo mund të provojë në restorantin tonë.Përvec gjithë shërbimeve që ofrohen qitja me pjatele është atraksioni I vërtete i kujtdo që dëshiron të ushtroj e sportin e qitje me pjatelë

“Restorant Pjateli” siguron cilësinë më të lartë të ushqimit , cilësinë elitare të shërbimi dhe sigurinë maksimale në ushtrimin e qitjes me pjatelë , për të siguruar integritetin fizikë të cdo klienti.

Vetëm pak kilometra larg Tiranës, mund të vini cdo moment të provoni gatimet tona special, shërbimin tonë , qitjen me pjatelë. I projektuar për të qënë i përshtashëm për cdo event të jetës suaj kërkojmë të realizojmë dhe të plotësojmë cdo dëshirën tuaj.

“Restorant Pjateli “ju fton ta vizitoni cdo moment që kerkoni rehati dhe cdo moment që kërkoni të shijoni një eksperiencë e cila do tju mbetet gjatë në kujtesë!