ambjentet e restorantit”Restorant Pjateli” përbëhet ambjentet e brendshme , ku janë restoranti salloni gjithashtu dhe ambjentet e jashtme të  cilat shtrihen në  një  hapesirë  te blertë  mes natyrës së  egër. Të  dyja ambjentet janë  projektuar për tju ofruar rehatinë  maksimale dhe harmoninë .

Natyra e qetë  dhe rrethuar me natyrën e egër të  Bërzhitë se bën vizitën tuaj një  eksperiencë  sa më  të  vecantë . Duke shijuar ushiqmin dhe gatimet e vecantë dhe njëkohësisht ambjentet e brendshme dhe të  jashtmë  të  “Restorant Pjateli” e ben kënaqësinë  tuaj të  dyfishtë .

Ambjenti dhe ushqimi ndërlidhen bashke për tju pasqyruar sa më  mirë  se cfare ofron” Restorant Pjateli”.

ambjente te restorantit 2Tek ambjentet duhet të  permendim dhe qitjen me pjatel që  plotëson cdo standart për të  praktikuar sportin e qitjes me siguri maksimale. Restoranti jonë  ofron gjithe ketë  gamë  shërbimesh kundrejt kostove shumë  të  arsyeshme për xhepin e cdo familjari .

Jemi shumë  afër jush vetëm pak kilometra larg !